Close

Poučení, Podmínky a Osobní údaje

Osobní údaje:

Osobní údaje zadané online prostřednictvím kontaktního formuláře nebo kontaktního e-mailu používáme výhradně v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Vaše osobní údaje nepředáváme žádným třetím osobám či subjektům, ani je nikde nezveřejňujeme. Vaše osobní údaje chráníme před jejich zneužitím. Osobní údaje zpracováváme výhradně pouze pro řádné plnění klientem požadované či objednané právní služby (např. odpovědi klientům a komunikace s nimi, zpracování objednaných smluv apod.).

Zadáním osobních údajů, jako je jméno, příjmení, telefon či e-mail nebo další osobní údaje následně pro účely zpracování poptávané služby, souhlasíte s jejich zpracováním, a to výhradně jen pro tyto účely. Máte mj. právo na přístup k Vašim osobním údajům, právo požadovat jejich opravu v souladu se zákonem, právo požadovat informace o zpracování osobních údajů, stejně jako právo svůj souhlas kdykoliv odvolat doručením e-mailového oznámení naší firmě.

Poučení – cookies:

Podle zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás informujeme, že tyto webové stránky využívají k poskytování služeb, personalizaci a cílení reklam včetně remarketingu, pro zobrazování relevantní reklamy a k analýze návštěvnosti soubory tzv. cookies, které dnes používají již prakticky všechny webové stránky. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookies.

Na tomto webu se ukládají data při procházení obsahu. Tyto údaje slouží například k analýze návštěvnosti webu a využívání formulářů. Tyto data ukládáme v souladu s evropským obecným nařízením o ochraně osobních údajů. Pokud se rozhodnete zrušit další ukládání informací, tak stačí kliknout na tlačítko odmítnout. Web si tuto volbu zapamatuje po dobu jednoho roku. Podmínky k nahlédnutí zde souhlasím , odmítnout
807